Vampire-Net- A Vampire Diaries és a Twilight rajongói oldala
Üdvözöllek

Mindenkit szeretettel üdvözlök a Vampire-Neten!

Az oldal a két leghíresebb vámpíros sorozattal és filmmel foglalkozik. A Twilight és a Vampire Diaries meghódította a világot, a színészek óriási hírnévre tettek szert és nap, mint nap interjúkat adnak, műsorokba hívják meg őket. Többet szeretnél megtudni a színészekről? Napra kész spoilereket akarsz olvasni? Látogass el a Vampire-Net.gp-ra és mindig jól informált lehetsz kedvenc filmeidről és annak színészeiről! Jó böngészést kívánok!

Az oldalon megtalálható letöltések csak bemutató tartalomként szolgálnak, ezért 24 órán belül törölnöd kell a gépedről.

Szerkesztő: Juni


Az oldal megtekintése Mozilla Firefox/Google Chrome-ban ajánlott.

 
Rajongói vélemények

Írjátok le a véleményeteket a Twilight-ról és a Vampire Diaries-ről.

-Melyiket szereted jobban? Miért?
-Mit szeretsz benne a legjobban?
-Kedvenc szereplők?
-Ötletek a befejezésre.
-Könyv vagy sorozat/film?

Ilyen témákban várok kommenteket tőletek.

Egy kérés:
-Ne beszélj csúnyán!

LEÍROM A VÉLEMÉNYEM

 
Navigáció
The Vampire Diaries
Tudj meg mindent a sorozatról!
The Twilight Saga
Tudj meg mindent a filmekről!
Letöltések
Az epizódok letöltései... 

Vendégkönyv
Mi a véleményed az oldalról?

Extrák
Facebook skinek, naptárak...

 
Aloldalak

GALÉRIA: Rengeteg kép a színészekről és a filmről, sorozatről egyaránt. régi/új

MÉDIA: Angol és magyar nyelvű interjúk tömkelege. A film/sorozat előzetesei, paparazzi videók, színfalak mögötti felvételek...

FÓRUM: Tárgyaljátok ki a legérdekesebb és legkülönlegesebb témákat az oldal fórumán. Karbantartás alatt!

GRAFIKA: Saját készítésű ikonok, naptárak és az általatok beküldött munkák.

 
Oldal info

Szerkesztő: Juni
Oldal: Vampire-Net
Téma: The Twilight Saga & The Vampire Diaries
Nyitás: 2011.03.14.
Böngésző: Mozilla Firefox, Google Chrome
Tárhely: Gportal
Az oldal e-mail címe: vampirenet@citromail.hu
YouTube csatorna: Juni1461

 
Elite cserék

Ha cserét szeretnél, írd meg a Vendégkönyvbe  vagy a Chatbe! Csak tartalmas oldalak  kerülhetnek ki vagy olyanok, akik sokat segítettek az oldal fejlődésében.

16/7
 
Rég frisselt: # #

 
Top Affi

A kikötés csak annyi, hogy az oldalad ne két napos legyen egy modullal és három frissel. Szinte biztos, hogy kikerülsz.

20/4

Rég frisselt: #

 

Mi történik a nagyvilágban?

Jamie Campbell Bower - Új Csontváros trailer

2013.07.07. 17:12, Juni

Nina Dobrev Katherine változásáról

2013.07.07. 17:05, Juni

Új The Originals promo

2013.07.07. 17:02, Juni

Kat Graham - Power

2013.07.07. 17:00, Juni

Kat Grahamnek nemrég megjelent az új száma, amihez már lyric videó is készült. Imádom ezt a számot!!:))

Megjelenések & paparazzi képek

2013.07.07. 16:58, Juni

Kat Graham megjelent az MTV BET Awards-on, amiről videókat is hoztam. Jamie Campbell Bower új filmjéből, a Csontvárosból, új képek jelentek meg, valamint Cassandra Clare-el Londonban is jelenése volt. Robert Pattinsonről és Kristen Stewartól paparazzi képek készültek, Ian Somerhalder pedig az Azzaro parfüm reklámfilmjét forgatta.

-Kat Graham-BET Awards
-Jamie Campbell Bower - Új képek a Csontvárosból
-Robert Pattinson - Paparazzi képek (júl. 5)
-Jamie Campbell Bower - London Con
-Kristen Stewart - Paparazzi képek (júl. 4.)
-Kristen Stewart - Párizsban
-Ian Somerhalder - Azzaro


Őszi premierek időpontja

2013.06.24. 22:39, Juni

A CW megoszotta velünk az őszi sorozatpremierek időpontját. Többek közt a Vampire Diaries-ét és a The Originals-ét is. A TVD maradt a szokásos csütörtöki napon, a premier pedig október 10-én lesz. A The Originals-t keddenként fogja sugározni a csatorna és első alkalommal kicsit később, mint a TVD, október 15-én láthatjuk.

Leah Pipes Camille-ról

2013.06.22. 23:02, Juni
Leah Pipes Talks ETOnline: Mi a helyzet a The Originals-zel?
Popes: A The Originals-ben leszámolunk a természetfeletti erőkkel. Ez nyilvánvalóvá vált az első epizódban. Én is szerepelni akartam benne. [nevet] Emberi karaktert játszom, inkább megfigyelő leszek, mint harcos. Imádtam az első rész forgatókönyvét és aztán megnéztem a Vampire Diaries-t, egyszerűen nem tudtam betelni vele. A szerelmi ügyek, az ellenségek, a szövetségek, a rivalizálás - olyan izgalmas.
 
ETonline: Mivel nincs saját TV-d feltételezem, hogy nem tartoztál a Vampire Diaries szenvedélyes és masszív rajongótáborának tagjai közé. Ki magyarázta el neked, mibe is kezdtél bele igazából?
Pipes: Joseph leült velem, amikor először Atlantába repültem. Elmesélte, hogy az, hogy szerepelhet ebben a sorozatban teljesen megváltoztatta az életét. Az egyik dolog, amire rámutatott, az a jótékonykodás, mivel a rajongói hatalmas pénzösszeget gyűjtöttek össze a Twitteren. Imádom ezeknek a rajongóknak a szenvedélyét. És most, hogy felvettük az első évadot olyan jó látni az izgalmukat a Twitteren. Nagyra értékelem.

Lexi visszatér az 5. évadban?

2013.06.22. 22:31, Juni
Arielle Kebbel szerint "bármi lehetséges Mystic Falls-ban", amikor a Vampire Diaries visszatér.
 
Nemcsak egy visszatérő vendégsztár van, aki elhunyt és kísérteties vérszívó vált belőle, ahogy Lexi Bransonból a CW sorozatában. Kebbel azt állítja, hogy fogalma sincs róla karaktere fel fog-e tűnni az 5. évadban. Bár megtanulta, hogy soha ne mondd, hogy soha.
 
"Fontos számomra, hogy tudassam a rajongókkal, nélkülük Lexi nem maradhatott volna életben" mondja Kebbel a Zap2itnek. "Nagyon szeretem a karaktert, és Julie Plec szintén így van ezzel, úgyhogy megtesszük, amit lehet, annak az érdekében, hogy továbbra is életben tartsuk."
 
"A legizgalmasabb dolog Lexiben az, hogy soha nem tudhatod mikor bukkan fel...egyáltalán nem. Valószínűleg fel fog. Beszéltünk róla [Lexi lehetséges szerepéről a The Originals-ben], de ez még feltérképezetlen terület. Még gondolkoznak rajta."

The Originals panel a Comic-Conon!

2013.06.22. 21:55, Juni

A Warner Bros bejelentette, hogy idén nemcsak a Vampire Diaries, hanem a The Originals castja is feltűnik a San Diegói Comic-Conon. A The Originals színészei közül Joseph Morgan, Claire Holt, Pheobe Tonkin, valamint Charles Michael Davis vállalta a megjelenést a producerrel, Julie Plec-kel együtt. A Vampire Diaries oszlopos tagjai szintén jelen lesznek az eseményen: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham és Candice Accola csatlakozik Julie Plec-hez és Caroline Dries-hez.

Arielle Kebbel - Perfect Score

2013.06.21. 12:53, Juni

Arielle Kebbel a CW új randizós játékának, a Perfect Score-nak lett a műsorvezetője. Két előzetest már meg is nézhettek a játékról. Azt hiszem az ilyesmi nagyon fekszik Arielle-nek.

 
Aktuális epizód/film


4x23 Graduation
Tárhely: Uploaded.net
FELIRAT | ONLINE FELIRATTAL

 
Következő epizód

USA

5x01 -
Csatorna: The CW
Időpont: 2013. október 3.
Tartalom
A Vampire Diaries viharos negyedik évadában Mystic Falls világa fenekestül felfordult, amikor a gyönyörű és együttérző Elena Gilbert szembenézett legrosszabb rémálmával - a vámpírléttel. Amíg Elena igyekezett kordában tartani új erejét és a nyomasztó vérszomját, megdöbbentő információ derült ki: létezik gyógymód a vámpírságra, és talán Damon és Stefan Salvatore képes megszerezni azt. A gyógymód utáni kutatás a testvérpárt, Elena öccsét, Jeremy-t, és a lány legjobb barátját, Bonnie-t és Caroline-t egy szörnyű ütközethez vezeti a halhatatlan Silas-hez, akit eltemettek a gyógymóddal több mint 2000 éve. De Elena nem az egyetlen vámír, aki újra emberi életet szeretne élni. A kérdés, ki kaparintja meg a gyógymódot és lehet újra ember a lélegzetelállító évadzáróban, a váratlan öröm, a kimondhatatlan bánat, és egy igazi szerelmi vallomást követően. A sorozat 5. évadában néhányan egyetemre mennek. Egy új, meggyógyult vámpír próbál túlélni emberként, és a sokkoló Salvatore rejtélyre is fény derül.
Előzetes: -

 
The Originals

1x01
Csatorna: The CW
Időpont: 2013. október 15.
TartalomCsaládban van az erő. Az Ősök családja ezer évvel ezelőtt megesküdött, hogy mindörökké összetart.  Most több évszázad telt el és a családi kötelék megszakadt. Az idő, a tragédiák és az éhség darabjaira szakította szét az Ősök családját. Amikor Klaus Mikaelson, az ősi vámpír-vérfarkas hibrid titokzatos hírt kap arról, hogy készülődik ellene valami a természetfeletti olvasztótégelyben, New Orleans Francia negyedében, visszatér abba a városba, amit családjával segített felépíteni. Klaus, miközben a kérdések után kutat, korábbi ördögi pártfogoltjával, Marcellel találkozik, egy szarkasztikus vámpírral, aki New York összes emberi és természetfeletti lakóját az irányítása alatt tartja. Azzal a szándékkal, hogy segítsen testvérének, Elijah követi Klaust és hamarosan kiderül, hogy a vérfarkas Hayley is a Francia negyedbe látogatott, hogy nyomokat keressen a családja történetéről, amikor egy nagyerejű boszorkány, Sophie karmai közé került. A feszültség lassan a tetőfokra hág, ahogy mindenki Marcel parancsát és szabályait követi. Klaus számára elképzelhetetlen, hogy engedelmeskedjen pártfogoltjának, így megfogadja, hogy visszaszerzi egykori erejét, a várost, és a családját. Miközben arra várnak, hogy húguk, Rebekah elhagyja-e Mystic Falls-t és csatlakozik-e hozzájuk, Klaus és Elijah kényszerszövetséget kötnek a boszorkányokkal, hogy New Orleans újra az irányításuk alá kerüljön. A sorozatban Joseph Morgan formálja meg Klaust, Daniel Gillies Elijah-t, Claire Holt Rebekah-t, Pheobe Tonkin Hayley-t, Charles Michael Davis Marcelt, Daniella Pineda Sophie-t, Leah Pipes Camit, és Danielle Campbell Davinát.
Előzetes:

 
Aktuális film: Breaking Dawn 2.

Breaking Dawn 2.rész: A MOZIKBAN!!!

Gyártás éve: 2012
Rendező: Bill Condon
Mozipremier: 2012. november 16.
Tartalom:

Miután Renesmee megszületik Cullék vámpírklánokat toboroznak annak érdekében, hogy megvédjék a gyermeket egy téves vádtól, ami miatt a családnak a Volturival kell szembenéznie.
Trailer:

 
Cbox chat

A chat szabályai:
-Ne káromkodj!
-Ne itt hírdess, hanem a HÍRDETŐBEN!
-Cserét itt, vagy akár a Vendégkönyvben is kérhetsz!

Rossz linket kérem, hogy itt jelezzétek!

 
 
 
 
 
Vampire Diaries Twitter

@CW_VampDiaries
@ninadobrev
"Elena Gilbert
"

@iansomerhalder
"Damon Salvatore
"

@CandiceAccola
"Caroline Forbes
"

@KatGraham
"Bonnie Bennett
"

@ErnestoRiley
"Alaric
"

Bővebben>>

 
Twilight Twitter

@TheAlexMeraz "Paul"
@AnnaKendrick47
"Jessica"

@AshleyMGreene
"Alice Cullen"

@billy_burke
"Charlie Swan"

@mammarazzi1
"Seth Clearwater"

@cambright
"Alec"

Bővebben>>
B

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)